Menu Premium
Loading...

De Kwestie over de Nintendo NX

08/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week kwam Nintendo met een uiterst opmerkelijke tweet op de proppen: De Nintendo NX komt maart 2017. Het was een aankondiging die zelfs de meest doorgewinterde journalisten niet zagen aankomen, dus bespreken Boris en JJ Nintendo’s strategie in De Kwestie over de Nintendo NX!

Weinig insiders uit de industrie durfden te voorspellen dat Nintendo de launch van hun nieuwste console bekend maken door middel van één tweet. Met name met de E3 voor de deur is het moment van aankondigen op zijn zachtst gezegd ‘opmerkelijk’. JJ en Boris zijn echter een stuk minder mild voor het Japanse bedrijf. Zij stellen hardop vragen waar zij mee zitten en bespreken ook wat dit kan betekenen voor zowel de toekomst van de Nintendo NX, als voor Nintendo zelf. Ook wordt de poll besproken die vorige week op de Gamekings twitter verscheen, naar aanleiding van de inmiddels wereldberoemde tweet van Nintendo.

Dus ga lekker zitten en luister naar wat Boris en JJ te vertellen hebben over de nieuwste console van Nintendo in De Kwestie over de Nintendo NX! Wat vind jij van het aankondigingsmoment van Nintendo? Ga je hoe dan ook de Nintendo NX halen? Drop even je mening en ideeën in de comments!

De Kwestie over de Nintendo NX

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch