Menu Premium
Loading...

De Kwestie over de Microsoft E3 2017 Persconferentie

24/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 2017 is voorbij, alle Gamekings zijn weer in Nederland en we kunnen weer een beetje voorbij al de powerplay van de grote merken kijken. Wat is er nou eigenlijk allemaal gezegd en beloofd? Boris en JJ analyseren alles wat Microsoft tentoon gesteld heeft. De exclusives, Xbox One X, de 3rd party games en een heleboel heisa eromheen. Wat was nou eigenlijk de boodschap? Boris en JJ leggen het je uit in De Kwestie over de Microsoft E3 2017 Persconferentie.

Bijna alle aandacht ging naar de Xbox One X

Ervan uitgaande dat je met ons mee hebt gekeken naar het braggen and boasten van Microsoft op de E3 2017, snap je het misschien wel als er gezegd wordt dat de persconferentie teleurstellend was. In principe werd er niet echt veel nieuws gepresenteerd vanuit Microsoft zelf. Bijna alle aandacht ging naar de Xbox One X, een erg krachtige console, maar wat is is nou eigenlijk de meerwaarde van dit sterke staaltje hardware? Boris en JJ hebben hier zo hun eigen mening over, maar we zijn ook wel benieuwd of jij hier enthousiast van wordt. Laat het weten in de comments. We houden van comments.

Naast de Xbox One X werd er niet veel nieuws vertoond. Een erg klein aantal exclusives. Een beperkte selectie van Indie games, 3rd party games en een hele zooi games die al jaren te spelen waren op de PC en Playstation 4. Het was moeilijk om onder de indruk van te raken, maar waar ligt dat nou aan? Zet Microsoft de verkeerde stappen? Bewaren ze nog iets? Wat denk jij? Boris en JJ weten in ieder geval erg scherp te verwoorden wat ze ervan vinden. We kunnen je alvast verklappen dat Boris, de enorme Xbox fan, ongelooflijk teleurgesteld is. Misschien waren zijn verwachtingen te hoog. Zie wat zij ervan vinden in De Kwestie over de Microsoft E3 2017 Persconferentie.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch