Menu Premium
Loading...

De Kwestie over de E3

13/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

BAM! De Kwestie is back! Met vaste gasten Boris en JJ, die het deze keer gaan hebben over de E3! Er is flink wat nieuws omtrent de E3 van dit jaar recent naar buiten gekomen, en dus gaan beide heren in op deze nieuwtjes en ontwikkelingen.

De afgelopen periode is in het nieuws verschenen dat maar liefst vier grote partijen niet aanwezig zullen zijn bij de komende editie van de E3, welteverstaan EA, Activision, Wargaming en Disney. Allemaal hebben ze besloten geen behoefte te hebben aan het bijwonen van ‘s werelds grootste en duurste game-evenement. In 2007 was er een soort vergelijkbare situatie, waarin diverse grote spelers zoals Microsoft, Sony, Nintendo, EA en Ubisoft, destijds ook besloten dat de E3 geen toegevoegde waarde had voor hun bedrijf. De E3 was destijds van de LA Concention Center naar een hotel in Santa Monica verhuisd. Achteraf is deze beslissing herzien door de ESA, maar dit jaar zijn opnieuw een aantal grote partijen afwezig.

Boris en JJ gaan dieper in op de redenen van deze bedrijven om niet aanwezig te zijn en bespreken welke impact hun besluit zou kunnen hebben op de gehele industrie. Gaat de E3 hetzelfde overkomen als in 2007, of is dit een momentopname en niet iets wat structureel zal gaan plaatsvinden? Je hoort het van JJ en Boris in deze De Kwestie over de E3!

De Kwestie over de E3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch