Menu Premium
Loading...

De Kwestie over Assassin’s Creed Unity

23/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zondag en dat betekent dat er een nieuwe De Kwestie voor je klaar staat. Nu je dit weekend bijna alle (game)activiteiten achter de rug hebt, kan je uiteraard wel nog even flink in De Kwestie duiken.

Een aantal weken geleden hadden de mannen het over de community’s rondom games en uitgevers. De afgelopen weken zijn er een hoop games uitgekomen en dat ging niet geheel zonder problemen. De game Assassin’s Creed Unity wordt als uitgangspunt genomen, maar is zeker niet de enige game die gelanceerd werd terwijl de game nog niet af leek te zijn. Met Assassin’s Creed Unity had je vervolgens ook nog de kwestie van het embargo, dat verplaatst werd naar twaalf uur na de release van de game. Boris en JJ kijken alleen verder. Hoe is het jaar van Ubisoft tot nu toe verlopen? Het lijkt erop dat Ubisoft zich in een paar weken van lieveling tot verschoppeling heeft gebombardeerd.

Wat is er eigenlijk belangrijker? De marketing rondom een game of het product zelf?¬†Kortom, er is een hoop te bespreken voor Boris en JJ in deze De Kwestie¬†over het te vroeg uitbrengen van Assassin’s Creed Unity.

De Kwestie over Assassin's Creed Unity

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch