Menu Premium
Loading...

De Kwestie over Amazon Fire TV

13/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de hoogste tijd voor een nieuwe ‘De Kwestie’ met JJ en Boris. In deze gloednieuwe kwestie hebben de mannen het over Amazon Fire TV, waarmee Amazon wil bewijzen dat het ook een media-box kan maken die ook games afspeelt. Overigens wil Amazon niet alleen (exclusieve) games gaan maken, maar het bedrijf wil ook tv-programma’s gaan produceren. De kwestie is dan ook of Amazon wel een serieuze speler is op het gebied van games, of dat we hier te maken hebben met een soortgelijke flop als de OUYA. Niet alleen Amazon is bezig met een media-box waarop je ook kan gamen, maar ook Google is ermee bezig. De vraag is natuurlijk of gamers hier op zitten te wachten. Ben jij benieuwd wat Boris en JJ hiervan vinden? Check dan snel deze nieuwe ‘De Kwestie over Amazon Fire tv’.

JJ is lichtelijk optimistisch en wil eerst het product zien voordat hij erover kan oordelen. Boris ziet het echter anders, want na de vreselijke flop van de Ouya en de Oculus Rift, die gekocht is door Facebook, is hij helemaal klaar met grote bedrijven die zich overal mee bemoeien. Of de Amazon Fire TV een nieuw uniek game-platform gaat worden, bespreken JJ en Boris in ‘De Kwestie over Amazon Fire TV’.

Alles wat hier gezegd wordt, is natuurlijk speculatie. Buiten het feit dat al deze bedrijven dit willen gaan doen, is er nog niet veel meer bekend. Vooral op het gebied van games is er nog vrij weinig bekend. Daarnaast is de Amazon Fire TV eerst in Amerika verschenen en is het nog maar de vraag of wij ooit een officiĆ«le launch tegemoet zien van deze media-box. Boris en JJ zijn ieder geval volledig in de Amazon Fire TV en alle randzaken daaromheen gedoken. Check de vurige discussie die zij hebben in deze ‘De Kwestie over Amazon Fire TV’.

De kwestie over Amazon Fire tv

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch