Menu Premium
Loading...

De Kwestie: De hype rondom Destiny

14/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Destiny is inmiddels uit en waarschijnlijk zijn ontzettend veel mensen die game op dit moment aan het spelen. Boris en JJ nemen hier even pauze van en bespreken in deze De Kwestie: De hype rondom Destiny.

Ze hebben het onder meer over de 500 miljoen dollar die Activision beschikbaar heeft gesteld voor de game. Niet alleen gamejournalisten focussen zich deze week op de Destiny, maar ook de mainstream media, waaronder de NOS, hebben veel aandacht aan de game besteed. Verder behandelen ze de weg die Bungie heeft afgelegd en hoe de ontwikkelaar de aanloop naar de Destiny-lancering heeft doorlopen. Kortom, hoe heeft Bungie deze game zo kunnen hypen en waarom is het andere games, zoals bijvoorbeeld Watch Dogs, niet gelukt?

Overigens hebben de heren het ook nog over de PR en hoe zij bepaalde communicatiemiddelen hebben gebruikt om deze hype te veroorzaken. Denk daarbij aan het feit dat Bungie het zelf nooit een first-person shooter heeft genoemd of een RPG. Hierdoor heb je zelf een label eraan kunnen hangen, waardoor je jezelf meer betrokken voelt met de game. Dus zet je game even op pauze en check deze nieuwe De Kwestie: De hype rondom Destiny.

De Kwestie: de hype van Destiny

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch