Menu Premium
Loading...

De KUT-lijst van 2017

29/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

We houden bij Gamekings van positiviteit. In onze reviews proberen we games dan ook altijd te beoordelen op wat ze bieden, in plaats van de pijnpunten van de desbetreffende game continu te benadrukken. Niettemin is het zo nu en dan leuk een titel ongegeneerd de grond in te kunnen trappen. Jelle is hier bijvoorbeeld ontzettend goed in. De functie van zure, teleurgestelde gamer is hem op het lijf geschreven. Het komt dan ook goed uit dat Jelle voor dit item de studio in is gedoken. Samen met Shelly en JJ gaat hij de kutste games van afgelopen jaar bespreken. Ben je benieuwd welke titels de Gamekings afgelopen jaar als kwalitatief uitermate teleurstellend hebben ervaren? Check nu De KUT-lijst van 2017!

De Kutlijst: Ongegeneerd losgaan

2017 is volgens veel mensen een sterk gamejaar geweest. Terugkijkend zijn er echter ook een aantal teleurstellingen te bespeuren. Kijk bijvoorbeeld naar Destiny 2. De nieuwste game van Bungie vloog uit de startblokken. De game heeft naar behoren verkocht en in de eerste weken waren mensen fanatiek aan het spelen. Met het vorderen van de weken is er echter een negatieve spiraal ontstaan. Zodoende is het algemene sentiment omtrent Destiny 2 niet al te positief. Destiny 2 was niet de enige game die in 2017 een hoop stront over zich heen heeft gekregen. Het Loot Box-fiasco van Star Wars: Battlefront II ligt nog vers in ons geheugen. De Gamekings-redactie heeft zijn best gedaan om de rotte appels van 2017 op te rapen, om hiermee een gedegen KUT-lijst te formeren.

Ben je het eens met de KUT-lijst, of prijkt er een titel op waar jij wel plezier aan hebt beleefd? Laat je horen in de comments onder De KUT-lijst van 2017!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch