Menu Premium
Loading...

De Kerstballen-Lul-Ballen-Eikel Show: Deel 2

14/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Kerstballen-Lul-Ballen-Eikel Show, deel 2. Het item waarin we even volle bak zeuren en zeiken over alles wat we dit jaar niet zo tof vonden aan gaming en de industrie. Hoe kwamen we ook al weer bij die naam. Zoals we al bij het eerste deel aangaven, ontstond het idee voor de naam vorige week toen een van de stagiaires (we noemen geen namen) beweerde dat vrouwen (of mannen) geen problemen hebben met harige ballen. Dat hebben ze natuurlijk wel en dus leerden we hem het waarom van de gladde balzak met behulp van de slogan van Skate: ‘Ballen, lul, ballen eikel’.  Koppel daar Kerst aan en je hebt de Kerstballen-Lul-Ballen-Eikel Show. weet je nog niet waar het over gaat. Kijk het item helemaal af en je weet het.

Er ging dit jaar genoeg mis in de gamesindustrie

In het eerste deel hebben we al behoorlijk veel gezeken. Vooral over Battlefield en EA. Logisch, Boris zat er bij en de uitwerking van Battlefield 5 zit hem nog steeds hoog. En we hebben van de huisarts geleerd dat het opkroppen van emotie niet goed is. Dat moet er uit. Boris is in deel twee vervangen door Koos, een andere Gamekings-presentator die heel goed weet wat zeiken en zeuren is. We gaan er met die ‘wissel’ dus zeker niet op achteruit. Ook in deel twee spat de passie van het scherm af en wordt verdriet, woede en frustratie er uit gegooid.

De Kerstballen-Lul-Ballen-Eikel Show deel 2 is een discussie tussen Koos, JJ en Skate over de rotzooi, ellende en miscommunicatie die we dit jaar moesten verhapstukken. Denk dit keer aan de ellende rond micro-transactions, het terugtrekken van de E3 door Sony PlayStation, de soms bizarre communicatie tussen Bethesda en de gamer en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Koos, Skate en JJ zijn achter de drie microfoons gaan zitten, hebben de headsets opgedaan en luchten hun hart compleet. Opdat ze heerlijk stressvrij de Kerst in gaan.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch