Menu Premium
Loading...

De Japanse bespreking over Tokyo “Ik kan niet wachten om weer te gaan”

13/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het duurt nog maar een paar dagen en dan staat de Tokyo Game Show alweer voor de deur. Wij zijn natuurlijk razend enthousiast om weer een groep die kant op te mogen sturen, want ja, Tokyo is wel één van de tofste steden in de wereld. JJ is eventjes aan tafel gaan zitten met Jelle en Steven om nou even lekker te gaan kleppen over de reis naar Japan. Wat voor vette shit gaan ze dit jaar allemaal beleven en waar kijken de mannen het meest naar uit? Trek je wasabi uit de keukenla en smijt wat sushi op een bord (Ja, we weten dat sushi niet uit Japan komt) en geniet van dit item De Japanse bespreking over Tokyo.

Duur grapje dat Tokyo

Veel mensen vinden het jammer dat wij een aantal Gamekings presentatoren niet de kant van Tokyo op sturen. Dit heeft voornamelijk te maken met het leuke prijskaartje dat aan deze trip hangt. Voor de mensen die het zich afvragen, een ticket naar Tokyo kan al gemakkelijk de €800 aan tikken. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de dagelijkse kosten in Tokyo. Dit kan oplopen tot wel €200 per dag per persoon. Voor de mensen die liever wat goedkoper willen leven, kun je beter naar wat kleinere dorpen in de omgeving gaan.

Japanse cultuur snuiven

Iedereen heeft wel eens wat video’s op het internet gezien over de Japanse cultuur. Er gebeuren daar zoveel andere dingen in vergelijking met westerse culturen. Zo kun je op de hoek van de straat ineens een vreemde kattenbar of een robotbar tegen komen. Ook moet je niet gek opkijken als je ineens mensen in cosplay op straat ziet lopen; dit is allemaal normaal in de nerd capital van de wereld. Wij hebben in ieder geval een hoop toffe Premium items op de lijst staan voor jullie om van te genieten.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch