Menu Premium
Loading...

De jacht op je broeders is geopend in Assassin’s Creed Rogue

31/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind november komt de zevende game in de Assassin’s Creed reeks van Ubisoft uit. Een jaar na het verschijnen van het vorige deel uit de serie, Assassin’s Creed IV: Black Flag, komen Ubisoft en Ubisoft Sofia — de hoofdstad van Bulgarije, waar de game gemaakt wordt — met een nieuw deel in de serie. Deze speelt zich af in Amerika tijdens de zevenjarige oorlog tussen de Britten, de Fransen en de Native Americans, en focust zich op het verhaal van Shay Patrick Cormac. Jij speelt zijn wraakverhaal en de jacht op je broeders is geopend in Assassin’s Creed Rogue.

Assassin’s Creed Rogue is een last-gen game en het verhaal speelt zich af tussen Assassin’s Creed IV: Black Flag en Assassin’s Creed Unity, die op dezelfde dag uitkomt voor de PC, PlayStation 4 en de Xbox One. Je speelt met een nieuw personage, een Ierse Templar wel te verstaan, met de epische naam Shay Patrick Cormac. In dit deel sluit je het laatste hoofdstuk in de Kenway-saga af, welke begon met Assassin’s Creed III.

Nu weet onze David — bij toeval in het bezit van Iers bloed — wel wanten met Assassin’s Creed games, maar of hij uitkijkt naar dit deel is nog maar de vraag. Samen met Skate heeft hij de game kunnen spelen, waarna ze in deze preview een voorlopige conclusie trekken. Je kunt het zien in deze enige echte Assassin’s Creed Rogue preview!

Ontwikkelaar: Ubisoft
Uitgever: Ubisoft
Platform: Xbox 360 en PlayStation 3

20140829_ACRogue_splash

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch