Menu Premium
Loading...

De iPhone X is op de redactie: de eerste indruk

06/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo he! Een aantal weken na de officiële release is de iPhone X nu eindelijk ook op de Gamekings-redactie gesignaleerd. Een van onze lieftallige stagiaires heeft het nieuwste snufje Apple-tech inmiddels in haar bezit. Ze is zo vriendelijk geweest om de peperdure telefoon in vertrouwen mee te geven aan Kevin en JJ. Het duo is direct de studio ingedoken voor een korte eerste indruk. Kevin en JJ beschikken beiden over een iPhone van de vorige generaties en gaan nader bekijken wat ze met het negeren van de iPhone X missen. Ben je benieuwd naar hun eerste indruk? Check nu De iPhone X is op de redactie: de eerste indruk!

De iPhone X is zwaarder dan verwacht

Apple’s nieuwe flagship telefoon heet de iPhone X. Er staat een X maar dat spreek je gewoon uit als ’10’. Het design was natuurlijk al veel eerder gelekt maar is compleet nieuw en wijkt af van de standaard iPhone. Deze telefoon is bijna volledig scherm op een inham aan de bovenkant na, hierin heeft Apple allerlei sensoren ingebouwd. Het scherm is een OLED-scherm wat Apple een Super Retina display noemt. 5,8 inch met een resolutie van 2436 x 1125 met ondersteuning voor HDR en Dolby Vision.

Hebben jullie al de kans gehad om de iPhone X onder handen te nemen? Zo ja, laat je horen in de comments onder De iPhone X is op de redactie: de eerste indruk!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch