Menu Premium
Loading...

De invloed van Nintendo op Gamekings

26/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Brievenmaandag mag dan wel de aftrap zijn van de Nintendo Week, het is natuurlijk geen echt item. En dat is deze video wel. Want hoe kunnen we deze speciale week beter beginnen dan te kijken welke rol Nintendo heeft gespeeld in de levens en het werk van de Gamekings presentatoren. En dus gaan Boris, Kevin en Emiel er eens goed voor zitten en bekijken ze de invloed die Miyamoto en consorten op hun hele leven en loopbaan hebben gehad. Hadden ze bijvoorbeeld wel bij Gamekings gezeten als Nintendo er niet geweest was…

Boris is de gespreksleider. Logisch, want als oudste van de drie heeft hij de complete spel-geschiedenis van Nintendo meegemaakt. Kevin en Koos scheten toen hun luiers nog vol. En dus neemt hij de heren mee op een reis door Nintendo-land. Was een Nintendo console voor hen de eerste kennismaking met gamen? Welke rol speelde Nintendo bij hun wens om in de game-industrie te gaan werken en hoe had hun leven en het de gamerlandschap in het algemeen er uit gezien als er geen Nintendo was geweest?

En dan de rol van Nintendo bij Gamekings. Waren we al die jaren te kritisch of misschien juist te lovend? Veel PlayStation- en Xbox-fans beweren dat Nintendo-games altijd een extra punt krijgen alleen al omdat het een Nintendo-spel betreft. En wat waren de meest memorabale Nintendo-momenten gedurende hun werk bij Gamekings? Worden de jaren van de Wii en WiiU terecht de zwarte jaren van Nintendo genoemd en natuurlijk, hopelijk een antwoord op de vraag waarom Nintendo-fans altijd zo (onredelijk) kwaad worden als je kritiek hebt op hun geliefde gamesproducent. Wat volgt is een onthullende discussie die het grote belang van Nintendo goed weergeeft. Klik dus op Play en heb veel plezier met De invloed van Nintendo op Gamekings.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch