Menu Premium
Loading...

De impact van de Halo-franchise

31/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Halo een leidende rol heeft in waar we nu staan met het first-person shooter genre, moge duidelijk zijn. Bij de verschijning van Halo: Combat Evolved wist Bungie, na het succes van Goldeneye voor de eeuwwisseling, eindelijk een first-person shooter goed naar de consoles te brengen. Met Halo 2 werd vervolgens Xbox Live op de kaart gezet. De vraag is daardoor natuurlijk: hoe kijken Emiel, Skate en Boris naar de impact van de Halo-franchise?

In dit speciale video item zal alle aandacht gericht zijn op de Halo-serie. Het eerste deel verscheen begin deze eeuw voor de originele Xbox en sindsdien is de franchise niet meer weg te denken uit game-land. De serie heeft dan ook al een volle geschiedenis: er zijn spin-offs geweest in de vorm van Halo Wars, prequels in de vorm van Halo: Reach en de franchise heeft sinds 2010 ook nog eens een andere ontwikkelaar dan voorheen, namelijk 343 Industries.

Boris, Emiel en Skate bespreken hoe zij tegen de Halo-franchise aankijken en of de serie nog steeds onmisbaar is voor de huidige game-industrie in ‘De impact van de Halo-franchise’.

De impact van de Halo-franchise

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch