Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

De ideale game setup: hoe spelen wij onze videogames het liefst?

03/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je Gamekings regelmatig bekijkt, zou dat te maken kunnen hebben met het feit dat je van videogames houdt. En dat je dus regelmatig zelf een videogame speelt. Hoe je dat doet, dat weten we niet. Wel dat je ongetwijfeld een manier hebt ontwikkelt waarop je dat het meest comfortabel doet. Je speelt immers voor je plezier én om goed te kunnen spelen. Want winnetjes pakken, dat wil iedereen. Voor de presentatoren van Gamekings geldt hetzelfde. Allemaal hebben ze een eigen ideale game setup voor het spelen van videogames in hun vrije tijd. En vandaag, in dit video-item, gaan we laten zien hoe die setting er uitziet. Oftewel, hoe spelen wij onze videogames het liefst?

Willen we liggen of juist voorovergebogen zitten op de bank of stoel?

Boris, Daan, Huey, Jelle, JJ, Koos en Skate werden allemaal gevraagd hun favoriete setting in hun huis aan jullie te openbaren. En we hebben het dan niet alleen over bak of stoel en controller of muis & toetsenbord. We gaan diep in dit item. Heel diep. Liggen we het liefst of spelen we voorover gebogen? Moet er eten bij of juist niet. Biertje erbij of nuchter? headset op of gewoon keihard over de speakers? Mag er iemand in de buurt zijn of is gamen voor ons ene strikt solitaire bezigheid? Moet het donker zijn buiten of kan het op elk moment van de dag? En met of zonder joint? je gaat het allemaal zien en horen in deze video over onze ideale game setting.

De ideale game setup: Biertje erbij of volstrekt nuchter?

Elke presentator deed de deuren van zijn game room virtueel tijdelijk open. Je krijgt daarmee een intiem inkijkje in de vrije tijdbesteding bij Gamekings. En als een ding je straks zal opvallen is dat elke presentator op een volstrekt andere manier zijn games nuttigt…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch