Menu Premium
Loading...

De hoogte- en dieptepunten van de Xbox Developer Direct presentatie

26/01/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Woensdagavond 25 januari organiseerde Xbox een zogenaamde Developer Direct livestream. In veertig minuten tijd toonden vijf verschillende developers wat je straks van hun games kunt verwachten. Het betrof Minecraft Legends, Forza Motorsport 8, Hi-Fi Rush, The Elders Scrolls Online: Necrom en Redfall. Grootste verrassing was dat Hi-Fi Rush ook direct speelbaar was. Jelle en JJ hebben de presentatie bekeken en bespreken in deze video alle ins en outs. Daarnaast geven ze hun ongezouten mening over het getoonde. Welke game(s) spraken hen aan en welke minder? Click op de Play button en je bent helemaal bij.

Xbox Developer Direct toont vijf games

Veertig minuten, vijf games. Zo kun je de Developers Direct het best omschrijven. Waarbij elke developer een kleine tien minuten kreeg om zijn spel te omschrijven. Mojang Studios kwam in samenwerking met Blackbird Interactive met  de action strategy game Minecraft Legends. De releasedatum is 18 april. Turn 10 Studios wilde laten zien dat de nieuwe Forza Motorsport realistischer wordt dan ooit. Zowel op het gebied van graphics als geluid en besturing. Arkane Austin gaf meer uitleg over Redfall. Deze verhalende first-person shooter komt uit op 2 mei.   

Hi-Fi Rush per direct speelbaar via Game Pass

Het team van ZeniMax Online Studios gaf meer details over de grote update van dit jaar met betrekking tot het nieuwste hoofdstuk van The Elder Scrolls Online. Het nieuwe hoofdstuk heet Necrom en komt in juni uit. Het laat je terugkeren naar Morrowind, al waar je op avontuur kunt gaan in de oostelijke regio’s. Tango Gameworks verraste de kijkers tenslotte met de aankondiging en lancering van een compleet nieuwe game genaamd Hi-Fi Rush. In tegenstelling tot alles wat eerder door deze Japanse developer werd uitgebracht, is Hi-Fi Rush een singleplayer rhythm action game waarin de wereld meebeweegt op het ritme van de muziek. Wat vonden we van de presentatie en de games? Het antwoord krijg in deze video.  

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch