Menu Premium
Loading...

De hoogte- en dieptepunten van de PlayStation State of Play

01/02/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Donderdagavond 31 januari was het dan eindelijk zo ver: PlayStation maakte de PlayStation-fans blij met een nieuwe State of Play. En laten we eerlijk zijn, dat werd ook wel een keer tijd. Want zo langzamerhand bekroop je het idee dat PlayStation een sabbatical had genomen. Niet is gelukkig minder waar, want in pak-hem-beet drie kwartier tijd kwamen 15 games voorbij. Nieuwe games, maar ook footage van aankomende releases die we al kenden. JJ keek de stream samen met de rest van de crew en somt in deze video de hoogtepunten op. Welke games sprongen er volgens de crew bovenuit, wat stelde teleur en hoe luidde het eindoordeel over de presentatie. Dit is de video over de hoogte- en dieptepunten van de PlayStation State of Play.

Kojima steelt de show tijdens de PlayStation State of Play

Vijftien games werden dus aan de wereld getoond. Sommige nieuw. Van andere games wisten we al van het bestaan af. Games als Dragon’s Dogma 2 (morgen uitgebreid in EvdWL), Stellar Blade en Rise of the Ronin kregen bijvoorbeeld een uitgebreide gameplay trailer waardoor we nu beter weten wat we straks kunnen gaan verwachten.  Dit soort trailers zijn altijd tricky omdat het getoonde kan tegenvallen na de opgepoetste CGI trailers waarmee games vaak als eerste worden gepromoot. Hoe keken wij tegen deze games aan?

Is Judas niet gewoon een nieuwe Bioshock?

Maar er was dus ook nieuw werk. Games als Judas, Death Stranding 2 en Silent Hill: The Short Message wisten ons te verrassen. Maar was dat in positieve of negatieve zin? En wat voor games waren het? Kregen we al een launchdate of window mee? Of moeten we er echt nog een paar jaar op wachten? In deze video zet JJ alles voor je op een rij. Wil je de PlayStation State of Play in alle rust nog een keer terugkijken, dan kan dat hier.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch