Menu Premium
Loading...

De Halo: The Master Chief Collection maps die je moet spelen

02/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met Halo: The Master Chief Collection voor de deur wordt het hoog tijd om even terug te blikken op de beste multiplayer maps uit de Halo-franchise. Je beschikt straks namelijk over meer dan 100 maps, dus wat begeleiding kan geen kwaad. Steven en Halo-expert Dominique hebben voor jou een zestal maps uitgezocht die je sowieso moet spelen.

In deze ultieme Halo-editie kun je aan de gang gaan met de eerste vier delen uit de serie. Daarnaast krijg je ook nog eens toegang tot de multiplayer beta van Halo 5: Guardians, die later zal verschijnen. Omdat er straks zo ontzettend veel content beschikbaar is, helpen Steven en Dominique jou vandaag alvast een beetje op weg. Een aantal multiplayer maps van Halo 2 zijn helemaal opgepoetst met betere graphics en geluiden, voor een compleet hernieuwde ervaring. Vandaag hebben de guys het over de multiplayer, maar ook de singleplayer zal straks van ieder deel speelbaar zijn.

Halo: The Master Chief Collection komt exclusief uit voor de Xbox One op 14 november van dit jaar. Check nu welke maps je volgens Steven en Dominique sowieso moet spelen in deze special. Wat zijn jouw favoriete maps uit de Halo-franchise?

Ontwikkelaar: 343 Industries
Uitgever: Microsoft
Platform: Xbox One
De Halo: The Master Chief Collection maps die je moet spelen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch