Menu Premium
Loading...

MSI monitoren test – Waar moet je op letten bij het kopen van een monitor?

24/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben met dank aan MSI een leuke test voor je klaar staan. Eentje rond drie type gaming-monitoren van MSI: de MSI Optix MAG241CR, de MSI Optix MAG271CR en de MSI Optix MAG271CQR. Eentje waar je misschien ook wat van kan opsteken. Natuurlijk geven we in dit item aan wat we van de drie monitoren vinden.
Maar bij Gamekings doen we dingen altijd net even iets anders. Met deze test willen we ook de vraag proberen te beantwoorden waar je de keuze van een monitor op bepaalt. Waar moet je op letten? Hoe zie je dat een monitor waar voor zijn geld levert? Wat zijn de belangrijk aspecten waar een gamer op moet letten als hij of zij een monitor wil aanschaffen om optimaal te kunnen spelen? Zijn er verschillende goede keuzes mogelijk? En in hoeverre kan en mag smaak de keuze bepalen?

Hoe herken je een goede monitor?

Niet iedereen weet, denken wij, hoe je een goede gaming monitor onderscheidt van een kwalitatief minder exemplaar. JJ is zo iemand. Ze zien er voor hem allemaal hetzelfde uit en je moet bij de goede merken echt scherp kijken om verschillen te zien. Tech-man Koos ziet die verschillen wel degelijk en kan als geen ander uitleggen waar een goede gaming-monitor aan moet voldoen en hoe hij dat ziet. Jelle is visueel ingesteld en ook iemand die op PC games speelt maar ook veel grafisch ontwerpt. Ook hij heeft zijn do’s en dont’s.

Om eens te checken of de heren niet net doen alsof ze er enige verstand van hebben, en om een beetje spanning aan een hardware-test toe te voegen, heeft JJ een er een blinde monitor test van gemaakt. Drie monitoren, drie setjes specificaties, drie prijzen. Weten Koos en Jelle de juiste specs en prijzen te raden bij de juiste monitoren? En kunnen ze tegelijk aangeven hoe je dat verschil ziet en hoe je dus een goede monitor kunt vinden waar je als gamer echt lekker op speelt. We gaan het zien in deze blinde monitor-test van de MSI Optix MAG241CR, de MSI Optix MAG271CR en de MSI Optix MAG271CQR.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch