Menu Premium
Loading...

De ‘grote’ mini-game special

28/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat we de Gwent review hadden opgenomen, ontstond er een idee op de redactie om een special te maken over dit fenomeen. In allerlei vormen en maten zitten er soms mini-games in volwaardige games. Soms zijn ze kut, maar soms zijn ze zo goed dat je er zo uren aan kwijt bent. We hebben een aantal voor jullie op een rijtje gezet in de ‘grote’ mini-game special.

Er zijn vast wel meer mensen hier die per se alle bijzondere kaarten in The Witcher 3 wilden verzamelen. Of mensen die Wakka’s ultimate weapon wilden hebben en daarom Blitzball in Final Fantasy X helemaal kapot hebben gespeeld. Vissen als hobby? Geen probleem, dit kan je in ontzettend veel games doen, van The Legend of Zelda tot World of Warcraft en zelfs in de recente Final Fantasy XV.

Je hebt natuurlijk een aantal soorten mini-games in games. Denk bijvoorbeeld aan loading-screen mini-games, zoals FIFA of Devil May Cry. Maar er zijn ook compilatie mini-games, waar Nintendo zich vaak schuldig aan maakt. Denk aan Wii Sports of Mario Party, of straks 1-2-Switch voor de Nintendo Switch.

Er komen een paar hele vette voorbij in deze ‘grote’ mini-game special, maar we zijn er vast een paar vergeten. Drop jullie favorieten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch