Menu Premium
Loading...

De grootste PC games verzameling ter wereld staat in Nederland

07/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De derde en laatste video in het PC Master Race Weekend die we in samenwerking hebben met ROG opgezet, draait om de grootste PC games verzameling ter wereld. Bekroond door het Guinness Book of Records. En die staat, geloof het of niet, gewoon in ons eigen kleine landje. Dik 2000 exemplaren groot staan de games netjes opgesteld in kasten in eigen huis en museum. En de eigenaar is Anne Bras. JJ bezit ook het verzamelaars gen en wilde niks liever dan deze man spreken over zijn passie.

2000 PC games op een heel lang rijtje

2000 games and counting. Dat is wat Anne Bras inmiddels heeft verzameld. JJ wil natuurlijk weten waarom en sinds wanneer? En zoals een goed verzamelaar betaamd, heb je altijd je favoriete objecten in de verzameling. Welke games zijn dat en wat is het verhaal er achter? Want een doosje is zo getoond, het verhaal hoe je de game bemachtigd hebt en waarom hij zo speciaal voor je is, daarentegen niet. Nieuwsgierig als JJ is, heeft hij een waslijst aan vragen voor Anne Bras klaar staan. En hopelijk weet hij JJ en jullie te verblijden met een aantal schitterende anekdotes.

Wat zijn de absolute pronkstukken uit deze verzameling

En dan zijn er natuurlijk de zeldzame games. Wat zijn de echte pronkstukken uit Bras zijn verzameling? Heeft hij games die niet meer te krijgen zijn? Limited editions? En heeft hij een doel voor ogen met zijn verzameling? Is het puur voor de fun of ziet hij zich ook als iemand die het erfgoed van PC Gaming bewaakt? Op al deze vragen krijg je een antwoord in dit item over een bijzondere gamer met een bijzondere passie. Iemand die een selectie in bezit heeft waar elke PC gamer van gaat watertanden. Wij in ieder geval wel.

PC Master Race Weekend powered by ROG

Het PC Master Race Weekend is tot stand gekomen in samenwerking met ROG. Je kunt een overzicht van hun producten op het gebied van desk- en laptops hier vinden.

De bewegende beelden van de collectie van Anne Bras zijn afkomstig uit de video van Oldschoolil. Een prachtig Panorama-shot van alle 2000 games kun je hier vinden.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch