Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

De geheimzinnige plastic tas van JJ: ‘Eén zak pure nostalgie’

21/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je naar ons overzicht van Deze Week hebt gekeken, is het je waarschijnlijk al opgevallen. We maken deze week namelijk een item over een plastic tas van JJ. JJ’s vriendin was namelijk hun appartement aan het opruimen en vond daarin een tas van een concern wat inmiddels niet meer bestaat. Die tas lag daar dus al jaren te liggen zonder dat er ook maar iets mee is gedaan. JJ opende hem, zag de inhoud en bedacht zichzelf: ‘Dit is content. Hier is wel een item over te maken’. Dus: wat heeft JJ’s vriendin in godsnaam gevonden in die kast? En waarom moet Skate er bij zitten?

Een overload aan nostalgie in een plastic V&D tas

Je ziet dit van heinde en verre aankomen: maar wij gaan hier uiteraard niet zeggen wat er in die tas van JJ zit. Als dat zo was, was het plaatsen van die mysterieuze titel helemaal niet nodig. Wat we wel gaan verklappen is dat Skate en JJ dankzij dat vuige tasje een flinke trip down memory lane kunnen gaan maken. Op weg naar een tijd waarin er meer mogelijk was. Een tijd waarin Gamekings nog gewoon op de TV werd uitgezonden. En een tijd waarin het leven simpeler was. JJ heeft aan die tijd een aantal dingen overgehouden die hij tot zijn dolle vreugde terugvond in dit onooglijke tasje.

Weggooien of bewaren

Dat er iets nostalgisch in die tas zit, mag inmiddels dus wel duidelijk wezen. Maar het kan natuurlijk van alles zijn, waardoor je nu hopelijk nog steeds niet weet wat het nu precies is. De vraag die nu echter oprijst is de volgende: moet je bepaalde memorabilia bewaren, of heeft het totaal geen zin en is het beter om het weg te gooien? Voor allebei de keuzes is uiteraard iets te zeggen, maar de vraag is of dat wat er in JJ’s V&D tasje zit het waard is om weg te gooien. De hype is in ieder geval meer dan real dus veel plezier met uitvogelen wat er in JJ’s tassie zit.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch