Menu Premium
Loading...

De gedetailleerde wereld van Assassin’s Creed Unity

03/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Assassin’s Creed Unity komt steeds dichterbij en met de Gamescom in het vizier is het de hoogste tijd om even vooruit te blikken op deze aankomende Ubisoft-titel. Zoals je misschien nog niet ontgaan is, hebben we één persoon op de redactie die nog geen deel uit de serie heeft gemist en die een grote verzameling aan Assassin’s Creed goodies thuis heeft staan, namelijk David. Hij is dan ook de perfecte persoon om samen met Steven vooruit te blikken op deze game en te kijken naar de gedetailleerde wereld van Assassin’s Creed Unity.

Elk deel neemt de Assassin’s Creed serie ons mee op een epische reis door verschillende delen van de wereld. Na Rome, Amerika en Venetië krijgen we in Assassin’s Creed Unity de kans om Parijs te ontdekken. Ditmaal speel jij als de meester assassin Arno. De Franse Revolutie is in volle gang en jij bent uit op wraak na de moord op je ouders. Naast de singleplayer is het nu ook mogelijk om dit avontuur met je vrienden te beleven in de co-op mode. Je kunt namelijk met maar liefst vier vrienden aan de slag in de wereld van Assassin’s Creed Unity. In de trailers en gameplaybeelden die Ubisoft tot nu toe heeft uitgebracht, zien we vooral het gebied rondom de Notre Dame. David en Steven bespreken welke delen van Parijs zij nog verwachten te gaan zien en of ze verwachten nog meer steden te gaan zien buiten Parijs.

We moeten nog even geduld hebben voordat we over de daken kunnen rennen in Assassin’s Creed Unity, want de game komt 28 oktober uit. Ubisoft heeft al heel wat naar buiten gebracht over hun nieuwe titel, maar kunnen ze ons ook op bijvoorbeeld de Gamescom nog blijven verrassen? David en Steven vertellen je hier alles over in deze preview over de gedetailleerde wereld van Assassin’s Creed Unity.

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal
Uitgever: Ubisoft
Platform: PC, PlayStation 4 en Xbox One
De gedetailleerde wereld van Assassin's Creed Unity

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch