Menu Premium
Loading...

Dé games van de 2018: Far Cry 5

29/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De komende dagen kijken we terug op de grote games van 2018. De games waar het meeste hype om was, die het best scoorden of verkocht werden, die echt opvielen, maar net zo belangrijk, de games waar redacteuren van Gamekings het meeste tijd thuis, in hun vrije tijd, mee hebben doorgebracht. We gaan het dit.keer hebben over Far Cry 5, een serie die altijd erg populair is geweest bij de Gamekings redacteuren.

Het verhaal achter Far Cry 5 leek wreed, maar had wreder gemogen

Far Cry 5 was met Assassins Creed Origins de grote release van Ubisoft in 2018. Beide games zorgden niet voor al te veel tamtam toen ze de wereld in werden geslingerd. Logisch, want beide franchises zijn genoegzaam bekend bij de gamers en een nieuw deel is in principe geen hot news. Aan de andere kant, een aantal redacteuren van Gamekings had behoorlijk wat plezier van de vorige delen. Far Cry biedt altijd heerlijke open wereld actie die uitdagend is zonder dat je er nu een über-gamer voor moet zijn. Gewoon een perfect tijdsverdrijf gezegend met prima graphics en bij sommige delen een tof verhaal en bad guy. Jelle en JJ zijn twee van die redacteuren en zij zijn aan tafel gaan zitten om te bespreken wat voor impact de game op hen heeft gemaakt.

Niet op een onbewoond eiland, maar lekker in de VS

Want neem nu het verhaal achter Far Cry 5. Veel mensen vonden het een verwijzing naar het huidige klimaat op het platteland van de VS best gewaagd. Sekte, hillbilly stijl, schijt aan de overheid, legaal wapenbezit, etc. Dat had wel wat. Pakte dat verhaal echter goed uit? Had het impact op de twee redacteuren? En heeft de game zich nog verder ontwikkelt in de maanden na de launch? Of heeft Ubisoft alles bewaard voor Far Cry 5.5, New Dawn? Jelle en JJ geven je in deze terugblik op Far Cry 5 het antwoord.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch