Menu Premium
Loading...

Dé games van 2018: Red Dead Redemption 2

30/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De komende dagen kijken we terug op de grote games van 2018. De games waar het meeste hype om was, die het best scoorden of verkocht werden, die echt opvielen, maar net zo belangrijk, de games waar redacteuren van Gamekings het meeste tijd thuis, in hun vrije tijd, mee hebben doorgebracht. Het is de hoogste tijd het te gaan op hebben over de grootste release van het jaar: Red Dead Redemption 2. Een van de weinige games in 2018 die vrijwel alle redacteuren gespeeld hebben en nog steeds spelen. Want zo snel vlieg je er niet bepaald doorheen. En er is natuurlijk ook nog Red Dead Online.

Rockstar is sinds GTA V de absolute koning in Gameland

Vanaf het moment dat Rockstar Red Dead Redemption 2 middels een logo aankondigde, wist iedereen dat dit de grootste release van het jaar zou worden. Sinds GTA V is Rockstar de absolute koning in gamesland. Inmiddels heeft vrijwel iedereen op de redactie (alleen JJ bewaart hem tot Kerst) de game gespeeld. Er is flink wat gediscussieerd op de redactie over deze Western. En daar ging het af en toe verhit bij aan toe. Want alhoewel iedereen inzag dat hier productiewijs een waar kunststukje was afgeleverd door Rockstar, twijfelden sommigen na een aantal dagen spelen nog wel aan het ‘fun-gehalte’ van de game. Oftewel ‘hoe lang bleef paardrijden leuk’.

Red Dead Online versus GTA Online

Skate en Jelle schuiven aan om de game en haar ontwikkeling de afgelopen tijd met jullie door te nemen. Is Red Dead Redemption 2 een game waar je een hoge dosis geduld voor nodig hebt of komt het gewoon wat traag op gang? Is dit de mooiste game ooit gemaakt? En hoe verhoudt Red Dead Online zich tot succesnummer GTA Online? Je ziet en hoort het in dit item over de game waar de meeste gamers dit jaar op zaten te wachten.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch