Menu Premium
Loading...

Dé games van 2018: Marvel’s Spider-Man

20/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De komende dagen kijken we terug op de grote games van 2018. De games waar het meeste hype om was, die het best scoorden of verkocht werden, die echt opvielen, maar net zo belangrijk, de games waar redacteuren van Gamekings het meeste tijd thuis, in hun vrije tijd, mee hebben doorgebracht. Dit keer is het de beurt aan een game met een superheld in de hoofdrol, Marvel’s Spider-Man.

Spider-Man is sowieso dé verrassing van het jaar

Het is misschien wel de verrassing van het jaar. Niet zo zeer de kwaliteit van de game, want we wisten dat Insomniac kwalitatief hoogstaande games kan maken, maar wel het commerciële succes wat Spider-Man ten deel viel. Want doorgaans scoren superhero games niet exceptioneel goed in de winkels. Niet dat het niet verkoopt, games de Batman-spellen deden het bijvoorbeeld prima, maar we hebben hier over een game die God of War, misschien wel de beste game van 2018, er uit verkocht. En iedereen die dat bij het begin van dit jaar had voorspelt, was nu goed binnen gelopen bij een webkantoor.
Koos is zeer te spreken over deze game rond de bekende spinnemans van Marvel. En dan drukken we ons nog zwak uit. Hij vindt het misschien wel een van de sterkste games van het jaar. En zo zijn er meerderen op de redactie. Spider-Man viel bij ons erg goed. Maar waarom heeft het allemaal zo goed uitgepakt en wat heeft nu precies voor het commerciële succes gezorgd? Is het de game zelf, de aanwezigheid van Spider-Man of het feit dat de PlayStation 4 als een malle verkoopt en er dus veel potentiële klanten zijn? En hoe zat het met de DLC? Voegde dat nog echt wat nieuws toe aan het spel of was het een weinig smaakvol zoethoudertje? Je krijgt de antwoorden op deze vragen en meer in het item over de verrassing van het jaar: Spider-Man.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch