Menu Premium
Loading...

Dé games van 2018: God of War

26/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De komende dagen kijken we terug op de grote games van 2018. De games waar het meeste hype om was, die het best scoorden of verkocht werden, die echt opvielen, maar net zo belangrijk, de games waar redacteuren van Gamekings het meeste tijd thuis, in hun vrije tijd, mee hebben doorgebracht. Het is de hoogste tijd voor een game die dit jaar hoge ogen gooide en ook meer dan verdiend al een aantal GOTY Awards in beslag wist te slepen. En dan hebben we het natuurlijk over God of War.

Vanaf het moment dat je de brede rug van Kratos ontwaarde, wist je dat er een klassieker in de maak was

Wat een impact maakte de eerste beelden van God of War op de E3 een kleine drie jaar terug. Toen we het jongetje zagen lopen hadden we nog niks in de gaten. Maar zodra het gegrom van en de rug van Kratos te zien en te horen was, wisten we het: we waren betoverd door een nieuwe God of War in een geheel nieuwe stijl. Super gewaagd om dat te doen bij een serie die zo goed liep in het verleden. De meeste partijen hadden gewoon nog een keer hetzelfde gedaan. Niet Sony Santa Monica. Die sprong in het diepe. En het resultaat was even oogverblindend als indrukwekkend.

Waarom is God of War zo goed?

Skate en Jelle praten nog een keer over de game die misschien wel eens GOTY bij de Gamekings Premium Awards kan gaan winnen. Want was er iets mis aan dit spel? De beelden, het verhaal, de gameplay, het geluid? Was de speelduur te kort? Was er nog wat te doen als je de game eenmaal had uitgespeeld? Is dit gewoon een game die je als PlayStation 4-bezitter moet hebben gespeeld? Skate en Jelle gaan het je in dit item in geuren en kleuren vertellen. Veel plezier!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch