Menu Premium
Loading...

Dé games van 2018: FIFA 19

25/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De komende dagen kijken we terug op de grote games van 2018. De games waar het meeste hype om was, die het best scoorden of verkocht werden, die echt opvielen, maar net zo belangrijk, de games waar redacteuren van Gamekings het meeste tijd thuis, in hun vrije tijd, mee hebben doorgebracht. Dit keer is het de beurt de grootverdiener van Electronic Artts: FIFA 19.

Is FIFA 19 er met al die patches wel beter op geworden?

FIFA is natuurlijk de game van JJ. Hijzelf ziet het persoonlijk niet eens als een game. Hij speelt veel verschillende titels plus elke dag minimaal een half uur FIFA. In Seasons. Het is eigenlijk een soort extra hobby naast het gamen dus. Zijn doel is elk jaar om de eerste divisie te halen en in de online ranking bij beste 5000 terecht te komen. Totaal nietszeggend natuurlijk, maar je eigen goals stellen is iets wat de spelervaring kan verhogen. Het is voor pure fun en hobby. Geen esports.

Zijn mensen FIFA-moe?

FIFA 19 is niet de beste FIFA ooit gemaakt. Daar is iedereen het wel over eens. Ook niet de slechtste. Een aantal aanpassingen pakten niet helemaal goed uit. JJ meldde in de review van de game zelfs dat PES 2019 misschien wel de betere footie was dit jaar. Dat uit zijn mond. FIFA verkocht dit jaar ook minder de vorige delen. Is men FIFA-moe of mankeerde het spel iets essentieels? Er was ook best wat kritiek op de patches en updates die gedurende het jaar volgden. Ze hadden niet altijd het gewenste resultaat. En hoe zat het met de populaire FUT-mode? Zaken als de Weekend League werden aangepast. Maar bevielen deze aanpassing en andere uiteindelijk de gamers wel? JJ gaat het in dit item bekijken en bespreken. Hoe staat het een van de meest gespeelde games ter wereld. Want dat is en blijft FIFA 19 natuurlijk wel.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch