Menu Premium
Loading...

Dé games van 2018: Call of Duty: Black Ops IIII

19/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

2018 bracht ons een shitload aan games. De komende twee weken besteden we aandacht aan wat in onze ogen de grootste releases van het jaar waren. De releases waren we het meest naar uitkeken en waar redactieleden ook na de review mee door bleven spelen. Want games hebben tegenwoordig met dank aan patches, updates en DLC, een veel langere levensduur dan vroeger. En dus vragen we ons in deze reeks items af in hoeverre een game zich na launch door heeft ontwikkeld.

Skate en Koos hadden de Call of Duty series eigenlijk al naast zich neer gelegd

De eerste game die we behandelen is Call of Duty: Black Ops IIII. De befaamde shooter-serie van de Amerikaanse developer Treyarch.  Met JJ, Skate en Koos had deze game drie ‘fans’ op de redactie. En voor twee van hen was dat een enorme verrassing. Zij hadden de Call of Duty-reeks immers al een beetje naast zich neer gelegd. Andere shooters zoals Rainbow Six en Destiny 2 hadden die plek ingenomen. Maar de Battle Royale mode genaamd Blackout verleidde hen om de game toch nog een kans te geven. Met verrassende gevolgen…

De Battle Royale hype

Skate en JJ spelen de game nu nog steeds en dus zijn zij de aangewezen personen om terug te kijken naar de afgelopen maanden waarin zij honderden opponenten neerlegden. Hoe is de balans in de multiplayer en de Blackout mode inmiddels? Er is de afgelopen tijd namelijk wel het een en ander gepatcht. Wat zijn uiteindelijk de tofste maps en beste wapens gebleken? Was het ontbreken van de singleplayer mode echt een gemis? Hoe zijn de battles online? En natuurlijk de vraag of Blackout nog wat heeft toe te voegen aan het Battle Royale genre? JJ en Skate blikken in dit item terug op een klein half jaar Call of Duty: Black Ops IIII. Is de koning van het FPS-genre weer terug gekeerd op zijn troon?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch