Menu Premium
Loading...

Dé games van 2018: Battlefield V

27/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De komende dagen kijken we terug op de grote games van 2018. De games waar het meeste hype om was, die het best scoorden of verkocht werden, die echt opvielen, maar net zo belangrijk, de games waar redacteuren van Gamekings het meeste tijd thuis, in hun vrije tijd, mee hebben doorgebracht. We gaan het in dit item hebben over een game die de gemoederen dit jaar flink bezig hield: Battlefield V.

Battlefield V was een PR clusterfuck met hoofdletter C

Als we het dit jaar over een game veel hebben gehad (naast Fallout 76) dan is het wel Battlefield V. Want wat een clusterfuck was alles wat er om deze game heen werd gecommuniceerd. Van de vrouw met de bionische arm tot het bericht dat als je dat niet tof vond je de game maar niet moest gaan kopen. De gamers en wij raakten maar niet uitgepraat over een dergelijk onbegrip voor de gevoelens van een groot deel van de community. Of het nu een juiste of niet juiste mening is, je gaat er in ieder geval serieus op in. Dat weet elk persoon met meer dan één hersencel.

Maar we laten dat sentiment in dit item niet overheersen. We gaan ook op de game zelf in. Wat heeft die qua gameplay gebracht? En zijn er inmiddels verbeteringen zichtbaar? Boris heeft vakantie dus schoven Koos en Skate aan. Beiden speelden behoorlijk wat Battlefield V dit jaar. Doen ze dat nog steeds of wachten ze op het moment dat de game echt ‘af’ is en de Battle Royale mode te spelen valt? Want dat was bij launch niet het geval. En ook dat was weer zo’n actie die bij veel gamers niet op veel begrip kon rekenen. Battlefield V was bij launch een gemankeerd product. En dan drukken we ons nog zacht uit. Hoe vergaat het de game inmiddels?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch