Menu Premium
Loading...

Dé games van 2018: Assassin’s Creed Odyssey

23/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De komende dagen kijken we terug op de grote games van 2018. De games waar het meeste hype om was, die het best scoorden of verkocht werden, die echt opvielen, maar net zo belangrijk, de games waar redacteuren van Gamekings het meeste tijd thuis, in hun vrije tijd, mee hebben doorgebracht. Dit keer is het de beurt aan het vlaggenschip van Ubisoft in 2018: Assassin’s Creed Odyssey.

Er zou toch geen Assassins Creed meer uitkomen elk jaar?

Het was een flinke verrassing toen Ubisoft aangaf dat er ook dit najaar een Assassin’s Creed op de markt zou komen. Want was er niet beloofd dat ze maar eens per twee jaar een nieuwe editie van deze serie in de winkels zouden leggen? En dan nu al van dat geloof vallen? Leek de game ook niet heel erg op een ‘reskin’ van de editie van vorig jaar ‘Origins’. Als je niet wist dat het een ander spel was, dan zou je bijkans denken dat Ubisoft hetzelfde spel nog een keer had uitgegeven. Egypte leek wel even met Griekenland omgeruild. Het was dus niet vreemd dat er op de Gamekings redactie een beetje sceptisch op de komst van deze game gereageerd werd. Maar zie nu, een half jaartje na release zijn er een aantal redactieleden die de game zien als een van de betere titels van het jaar. De wonderen zijn blijkbaar de wereld nog niet uit.

Origins? Nee, dit is Odyssey!

Waarom is dit? Hoe kan het dat Odyssey beter is dan zijn voorganger terwijl die een langere ontwikkelingstijd had? Is Griekenland gewoon veel leuker of zijn er andere verklaringen? Zijn Spartanen gewoon veel cooler? En zijn er in de loop van de tijd nog zaken veranderd aan het spel. Met patches, updates en DLC? Ubisoft steekt daar altijd veel tijd in. JJ en Jelle zitten aan tafel om het met jou allemaal door te nemen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch