Menu Premium
Loading...

De Gamekings Kerststream: We gaan mensen blij maken

11/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De gezelligste dagen van het jaar komen er weer aan! Een vluchtige blik naar buiten verraad het wellicht al, al is het hopen op een witte kerst de laatste dertig jaar vaak op een teleurstelling uitgelopen. Wit of niet, bij Gamekings gaan we los met kerst. Op vrijdag 22 december hebben we namelijk een speciale Gamekings Kerststream. Hierin gaan we mensen door het hele land blij maken! Shelly en JJ lichten je in dit item verder in. Check nu De Gamekings Kerststream: We gaan mensen blij maken!

De Gamekings scheuren door het land

Vrijdag de 22e hebben we de beschikking over een mooie auto. Deze gaan we gebruiken om de Gamekings-kijkers een vrolijke start van de kerstdagen te bezorgen. Jullie als Gamekings-kijkers krijgen de kans iemand in je directe omgeving door ons te laten verblijden. Hierbij wordt er gegrepen uit onze dikke stash van cadeau’s. We hebben al een aantal dingen binnen. In dit item vang je een glimp op van de toffe goodies.

Wil jij iemand blij maken met een tof kerstcadeau en een bezoekje van de Gamekings? Stuur dan even een mailtje naar redactie@gamekings.tv. Leg hierin de situatie uit en vertel waarom hij of zij een kerstcadeau van Gamekings moet ontvangen. Noteer ook de contactgegevens van de desbetreffende persoon en jezelf. Wellicht wordt jouw mailtje meegenomen en zie je op vrijdag 22 december hoe de Gamekings je kennis, geliefde, familielid of vriend/vriendin blij maakt!

Check nu de aankondiging in ‘De Gamekings Kerststream: We gaan mensen blij maken!’

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch