Menu Premium
Loading...

De Gamekings Kerststream: De Voorbeschouwing

20/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is bijna kerst! Op vrijdag 22 december gaan we met Gamekings los op Twitch! Menig Gamekings-presentator zal aanschuiven in onze bekende, maar gezellige studio. Een ander team trekt hiernaast het land in. Koos en Skate gaan samen met een niet nader te noemen stagiair die als chauffeur fungeert, enkele Gamekings-kijkers ontzettend blij maken. Op de redactie kijken we reikhalzend uit naar wat ons vrijdag te wachten staat. In deze korte vooruitblik geven Shelly en JJ je een inkijkje in de gang van zaken. Een stream als die van aankomende vrijdag vergt immers heel wat voorbereiding. Check nu De Gamekings Kerststream: De Voorbeschouwing op Gamekings.tv!

Skate en Koos het land in voor de Gamekings Kerststream!

Jullie als Gamekings-kijkers krijgen de kans iemand in je directe omgeving door ons te laten verblijden. Hierbij wordt er gegrepen uit onze dikke stash van cadeaus. We hebben al een aantal dingen binnen. In dit item vang je een glimp op van de toffe goodies. Wanneer je geen mailtje hebt ontvangen waarin staat dat we langskomen, niet getreurd. We gaan namelijk ook een hoop spullen weggeven en opsturen. Houd vooral de chat in de gaten, want tijdens de stream kan je hier je kans grijpen! Shelly en JJ lichten je in dit item zoals gezegd verder in.

Kijken jullie ook zo uit naar de Gamekings Kerststream? Hoop je verblijd te worden door de goedlachse Gamekings? Laat je horen in de comments onder De Gamekings Kerststream: De Voorbeschouwing!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch