Menu Premium
Loading...

De Gamekings 4G livestream uitdaging

08/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je was er waarschijnlijk bij afgelopen 1 april. De dag dat Gamekings het voor elkaar kreeg om in the middle of nowhere te livestreamen met 4G. Het ging alleen niet helemaal van leien dakje. Nee, het was niet voor niets een uitdaging. Toch is het ons gelukt! Wil jij weten hoe de Gamekings 4G livestream uitdaging nou precies is verlopen? Check dan deze video en beleef met ons de dag van deze grote uitdaging.

Afgelopen 1 april zijn we een gigantische uitdaging aangegaan: livestreamen met 4G. We zijn de beroerdste niet, en daarom zijn we vol op deze uitdaging gedoken. Head first, zeg maar. Ergens in de prachtige ‘outback’ van Nederland hadden we een mooie en heerlijk rustige locatie gevonden om eens even lekker te knallen in Battlefield 4. De uitdaging was om dit live te streamen zonder een wired connectie. Naast al onze stream-apparatuur waren we afhankelijk van een aggregaat, voor de stroomtoevoer, Twitch en een 4G Wifi-router. De vraag die ons nog restte: Gaat het ons lukken om te livestreamen met 4G?

Als je de livestream hebt gevolgd, dan was 1 april misschien niet de beste dag om de uitdaging aan te gaan. Je zoekt dan bijna de problemen op natuurlijk. Zo kregen we meerdere technische problemen te verduren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een aggregaat die kapt? Het zal je maar gebeuren ja. Hoe dan ook, na anderhalf uur zwoegen lukte het ons om een retescherpe livestream te produceren met 4G. Ben jij benieuwd hoe deze uitdaging is verlopen? Check dan dit mooie kijkje achter de schermen van de Gamekings 4G livestream uitdaging!
De Gamekings 4G livestream uitdaging

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch