Menu Premium
Loading...

De Coca-Cola Zero Race Experience

27/05/2007 0 Tweet Het Like/Deel Het

Update:

Vandaag is de laatste dag dat je mijn grandiooze tijd van 01:22:23 kunt verbeteren in de Forza 2 league. je weet wel die flashgame waar we het vorige week ookal over hadden gehad. We geven vette prijzen weg waaronder een dagje racen met ons op zandvoort en een heleboel Forza 2 exemplaren!!!!! dus check het item, ga naar www.coca-colazero.nl/forza2 en verbter die tijd. Overigens staat er vanaf morgen een nieuwe Gameking op de site die een nieuwe tijd neerzet!…..

Eigenlijk hebben we, zoals alle echte gamers, een hekel aan flash spelletjes maar voor de gelegenheid maken we een uitzondering. Dat komt aan de ene kant omdat deze race game net zo frustrerend als verslavend is en aan de andere kant omdat we best wel benieuwd zijn naar de Xbox Forza 2 League binnen de Coca-Cola Race Experience.

Wij waagden ons er ook eens aan en zijn de game gaan spelen. en we nodigen jou uit om ook een poging te wagen en onze wereldtijden stuk te rijden ;-)

T/m zondag 27 mei: Verbeter jij onze tijd dat kun je zelf een Race Experience winnen. Lekker rijden in een Lambo of Porsche op Zandvoort op 30 juni……en wij zijn er ook bij!

Vanaf maandag 28 mei: Verbeter jij onze tijd dan kun je elke week vette prijzen winnen. Gesigneerde Forza 2 games, maar ook elke week een Xbox 360 Forza 2 Experience.

Allen de allersnelsten vallen in de prijzen. Elke week een nieuwe GameKing om te verslaan van Skate tot Boris tot Ruben tot Dennis tot Melle of de Mus.

Als je het zelf eens wilt proberen dan kun je deze flash game checken op www.coca-colazero.nl/forza2. En laat ons dan even weten wat voor tijd je hebt gereden…

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch