Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

De Final Fantasy Fan Fest 2019 Roadtrip (Deel 2)

17/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Final Fantasy-fans (en misschien ook wel alle liefhebbers van roadtrips) kunnen er klaar voor gaan zitten: deel 2 van de Final Fantasy Fan Fest 2019 Roadtrip staat online. Vorige week zagen we hoe Koos en Daan zich kostelijk vermaakt hebben bij de cosplay en een challenge aangingen, competitief als de twee heren zijn. Maar iedereen kon ook zien hoe de flesjes Leffe er hard doorheen gedraaid werden. Het is en blijft Gamekings. Gelukkig is het bij Daan en Koos ”s avonds een man, ’s ochtends een man’. Daarom hebben we dag 2 en dus deel 2 van de Final Fantasy Fan Fest 2019 Roadtrip ook kunnen opnemen. Na uren zwoegen, zweten, knippen en plakken hebben we een item van 50 minuten klaar weten te stomen. De hele redactie kan nu Final Fantasy dromen. Of ze nu willen of niet.

Wie is de Final Fantasy Moogle Master 2019

Je zag het al in het eerste deel, Daan en Koos maken van alles een wedstrijd. En dus zijn ze een onderlinge competitie begonnen wie de Final Fantasy Moogle Master is. Op het Fan Fest stonden ettelijke challenges voor ze klaar die ze een voor een afwerkten. Wie gaat er voor eeuwig victorious zijn en wie draagt voor eeuwig de littekens van het verlies? Je ziet het in dit item en we kunnen al verklappen dat het een behoorlijke gelijkopgaande en dus spannende wedstrijd is geworden.

Maar er is meer. Zo bezoeken Koos en Daan de Glamour Contest. Als je het wilt weten in wat voor opzichte deze contest zich onderscheidt van de Cosplay Contest dan moet je dus even het item kijken. Ook een esports-battle in Final Fantasy Online kon rekenen op de welgemeende aandacht van de twee. Tot slot moet natuurlijk de conclusie getrokken worden of het Final Fantasy Fan Fest de oude liefde voor de serie bij de twee heeft doen opflakkeren of dat ze nog steeds andere games leuker vinden.

En o ja, kijk het item helemaal uit. En dan bedoelen we ook echt helemaal. Want er komt er nog een leuk toetje…

 

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch