Menu Premium
Loading...

De Evolutie van de Call of Duty: Advanced Warfare Multiplayer

19/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sledgehammer Games – je weet wel, die studio van Glen Schofield en Michael Condrey, de knakkers die Infinity Ward hielpen met Call of Duty: Modern Warfare 3 na het hele debacle tussen Jason West, Vince Zampella en Activision – belooft ons een gloednieuw Call of Duty avontuur met hun nieuwe game: Call of Duty: Advanced Warfare. Ook de multiplayer gaat op de schop, maar is dit de (r)evolutie die de Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer nodig heeft?

Pascal en Skate bespreken de multiplayer van de nieuwe Call of Duty in deze preview die heet van de plaat is. Aan tafel zit Skate, de Call of Duty veteraan die zijn affiniteit met de serie heeft laten verwateren na Call of Duty: Modern Warfare 3, ook mede-afkomstig van Sledgehammer Games, en Call of Duty: Ghosts. Naast hem zit Pascal die, altijd met goed enthousiasme, ook zijn eerste stappen heeft gemaakt in de multiplayer.

Er is veel nieuws in dit shooter-spektakel, maar kunnen de mannen van Sledgehammer Games de hoge verwachtingen waarmaken? Of gooien ze het roer van de Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer te ver om? Pascal en Skate zijn op dit moment de ervaringsdeskundigen die je daar antwoord op kunnen geven.

Ontwikkelaar: Sledgehammer Games
Uitgever: Activision
Platform: PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One
evolutie van de Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch