Menu Premium
Loading...

De enige echte GKE3 The Movie is nu hier te bekijken!

28/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd… Voor de drie dubbel dikke, enige echte, unieke… E3 aftermovie! We duiken met je terug de E3 van 2019 in, en gaan samen nagenieten. Pak je popcorn, chips en biertjes er maar bij! We gaan samen genieten van deze E3, een unieke E3, een E3 waarop we weer heel erg veel hebben beleefd. Let’s fucking go, E3 aftermovie tijd!

Bier, games en de E3

We beginnen op de community party in Blast Galaxy, waar we samen de E3 afgetrapt hebben. Kun je jezelf spotten in deze video? We gingen in gesprek met jullie en vroegen naar jullie verwachtingen van de E3, en in combinatie met een Koos die overtuigd was van Xbox die keihard zou gaan knallen levert dat best hilarische beelden op! Je ziet in deze aftermovie de nodige biertjes die worden genuttigd, en daarbij moet natuurlijk ook gegeten worden. De mannen gingen weer eens van die heerlijk hete kippetjes genieten, maar zijn ze nu minder heet dan vorig jaar?

Games, games, games!

En op de E3 hebben we natuurlijk veel games gezien. In deze aftermovie komen de mooiste games nog eens langs. Cyberpunk natuurlijk ook. Welke avonturen hebben de mannen beleefd op de beurs? Kom lekker meekijken!

Daarnaast zie je alles van de E3 in deze aftermovie, want wat hebben we weer gelachen samen! We kijken er al weer met weemoed op terug en we kunnen niet wachten op volgend jaar! Mogelijk gaan we dan de nieuwe consoles heel erg goed zien en man oh man wat hebben we daar zin in.

Hoe vond jij deze aftermovie? En wat vond je van de E3? Wij willen jullie via deze weg nog een keer bedanken voor alle support, zonder jullie Premium bazen hadden we dit nooit kunnen doen. Jullie zijn bazige bazen! Geniet van de aftermovie en tot volgend jaar!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch