Menu Premium
Loading...

De eerste stappen in Red Dead Redemption 2 van Jelle

26/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Jelle liever single player games speelt dan multiplayer is al een tijdje duidelijk. Jelle is namelijk niet een ‘pro-gamer’ zoals de coole kids het tegenwoordig noemen. Daarom hebben we Jelle als eerste Red Dead Redemption 2 laten spelen voor jullie. Benieuwd of alles soepeltjes verloopt? Zijn Jelles vaardigheden aan de roestige kant of krijgt hij het al snel in de vingers? Kijken dus.

Single player games

Wat zijn single player games nou, mocht je dit niet weten. Wikipedia heeft een korte uitleg over single player games; “Single player is een Engelse term voor het type computerspel dat maar door één speler tegelijk wordt gespeeld, dus zonder mede- of tegenspelers. Deze speler speelt dan vaak tegen computergestuurde personages. Bij multiplayerspellen daarentegen spelen twee of meer mensen tegelijk op één scherm of via het internet samen. Veel spellen kennen tegenwoordig zowel een single player als een multiplayer modus. Spellen die alleen in single player te spelen zijn, worden single player games genoemd.” Ik denk dat het wel duidelijk is dat Jelle een voorkeur heeft voor single player games. Geen last van 12-jarige kinderen, niemand die openbaar zijn microfoon aan heeft staan en erin aan het hijgen is. Gewoon uiteindelijk jij en het spel en geen externe ergenissen.

Zandbak om in te spelen

Rockstar heeft weer eens een zandbak voor onze ogen neergelegd waarin we lekker met z’n allen kunnen kutten. Natuurlijk is de verhaallijn ook belangrijk, maar wat is nou leuker om te doen, proberen iedereen af te knallen in een stadje zonder gepakt te worden en neergeschoten te worden of liefdesbrieven afleveren? Dus verveel jij je even in het spel, dan heeft Rockstar er goed voor gezorgd dat je genoeg andere kleine dingen kan doen.

Geboren cowboy

Hij heeft de looks, de haren en de stem. Klinkt als een geboren cowboy, maar kan hij er ook wat van in Red Dead Redemption 2. Dit zijn natuurlijk nog maar zijn eerste stappen, dus hij moet de controls en omgevingen nog onder de knie krijgen. Maar dit gaat natuurlijk een game worden naast Fallout: 76 waar Jelle aardig wat tijd in gaat steken.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch