Menu Premium
Loading...

De eerste stapjes in Evolve

10/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het heeft even geduurd. We zijn geteased, we hebben livestreams gedaan, maar nu is het dan eindelijk zover. Evolve is vandaag uit! Melle en Skate bespreken hun eerste indruk van de game. Ben jij benieuwd naar deze game en wil je weten hoe Melle en Skate erover denken? Of heb je gewoon zin om een paar brute monsters te kijken. Kijk dan naar deze vroege De eerste stapjes in Evolve!

Evolve is een A-synchrone multiplayer shooter waarin 4 hunters het opnemen tegen een door een persoon bestuurd monster. Speel als het monster om je tegenstanders op wrede wijze af te slachten, of kies één van de 4 hunter classes (Assault, Trapper, Medic of Support) en vorm samen een team om zo het monster met zijn staart tussen de benen naar huis te sturen. Je kunt de game  online met je vrienden, maar ook alleen met onbekenden spelen en je hebt keuze uit een aantal verschillende characters per klasse.

Omdat de multiplayer ervaring van een game als Evolve moet blijken uit de eerste paar dagen na de release van deze game zal er na de eerste stapjes in Evolve nog een uitgebreide review online verschijnen, tot die tijd kun je genieten van de eerste indrukken die Melle en Skate hebben opgedaan in de duistere wereld van Evolve.

Ontwikkelaar: Turtle Rock Studios
Uitgever: 2K Games
Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One

20150902_EersteIndrukEvolve_splash

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch