Menu Premium
Loading...

De Eerste Maand in The Elder Scrolls Online

13/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Elder Scrolls Online is alweer enige tijd uit, een dikke maand om precies te zijn. Natuurlijk ging dit niet geheel vlekkeloos. Zo bevatte de game bij launch veel bugs. The Elder Scrolls fans Jelle en Melle hebben al flink wat uurtjes doorgebracht in de magische wereld van Tamriel. Daarom is het nu de hoogste tijd om je door Jelle en Melle bij te laten praten over hoe de zaken er nu voorstaan na de eerste maand in The Elder Scrolls Online.

Het verhaal is inmiddels bekend. The Elder Scrolls Online is een MMO van ZeniMax Online Studios, onderdeel van moederbedrijf Zenimax, die de magische provincies van Tamriel combineert in een groot fantastisch continent, waarin gigantisch veel te zien en te beleven is. The Elder Scrolls Online speelt zich zo’n duizend jaar af voor de gebeurtenissen uit The Elder Scrolls V: Skyrim en ongeveer 800 jaar voor The Elder Scrolls IV: Oblivion. De grote vijand die de game bevat, is de Deadric prins Molag Bal. Jij als speler hebt de keuze uit drie facties; dit zijn The Daggerfall Covenant, The Ebonheart Pact en The Aldmeri Dominion. Ook kun je bij elk van deze facties kiezen uit drie rassen, die je kent uit de vorige The Elder Scrolls delen. Hierna volgt een epische reis die je door de gehele wereld van Tamriel leidt.

Nu de game al een tijdje uit is, is natuurlijk de vraag of de kinderziektes zijn verholpen en of de game zijn verwachtingen waarmaakt. Ook hebben de makers beloofd regelmatig nieuwe content te leveren voor de wereld van Tamriel. Is The Elder Scrolls Online de troonopvolger van de koning onder de MMO’s, namelijk World of Warcraft? Dit en nog veel meer bespreken Jelle en Melle in dit item na hun eerste maand in The Elder Scrolls Online.

Ontwikkelaar: Zenimax Online Studios
Uitgever: Bethesda Softworks
Platform: PlayStation 4, Xbox One, PC en Mac.

De Eerste Maand in The Elder Scrolls Online

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch