Menu Premium
Loading...

De eerste info over Destiny

19/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis was uitgenodigd door Bungie om eens een kijkje te komen nemen in de studio in Seattle. Als die-hard Halo-fan kon hij niet wachten en vol verwachting pakte Dennis zijn rugtas om vervolgens op de waterfiets te stappen richting de Amerikaanse Westkust. Eénmaal daar aangekomen kon Dennis meteen plaats nemen om getrakteerd te worden op een blik in de keuken van Bungie en krijgt hij de eerste info over Destiny, een nieuw groots opgezet project dat in de nabije toekomst dé grote franchise van Bungie moet worden.

Veel weten we niet over de game, maar de eerste info is dan eindelijk naar buiten gebracht. Het verhaal speelt zich af in een alternatief verleden. De hele aarde is verrot geschoten, bijna iedereen is de pijp uit en het is een ongeloofelijke bende. De overlevenden danken hun leven aan ‘The Traveler’ een groot balvoormig ruimteschip dat boven de aarde hangt. Men besluit uiteindelijk een stad te bouwen onder The Traveler, waar men zich het veiligst voelt. Langzaam maar zeker keert het noormale leven terug en men gaat op onderzoek uit in het heelal en op de eigen planeet. Snel wordt de conclusie getrokken dat de werelden om ons heen en onze eigen planeet vergeven is van verdorven wezens.

De bedoeling is dat het universum van deze game gedurende tien(!) jaar uitgebreidt wordt, en dat het spel zich aanpast aan de keuzes die de spelers maken. Elke planeet heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen heden, verleden en toekomst. Dit moet de speler ontzettend veel variatie en opties bieden, wat het spel een langere levensduur geeft.

Word dit dé knaller waar Bungie op hoopt? Of denk jij dat ze de plank bij Bungie compleet misslaan en laat jij deze titel voor wat het is?

Ontwikkelaar: Bungie
Uitgever: Activision
Platform: Xbox 360 en PlayStation 3

De eerste info over Destiny

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch