Menu Premium
Loading...

De eerste Firstlook Festival Update

23/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de E3 gekte staat er natuurlijk een groots evenement in Nederland op de planning, Firstlook Festival. Op 9, 10 en 11 oktober gaat het helemaal los in de Jaarbeurs Utrecht! JJ mag als organisator van Firstlook Festival de eerste namen bekend maken die dat weekend over een stand beschikken. Welke uitgevers mogen we verwachten? Wat houdt Firstlook Festival in? Je ziet het in De eerste Firstlook Festival Update.

Firstlook heet vanaf 2015 Firstlook Festival met de sfeer en activiteiten die je van een festival kunt verwachten. Het wordt een ervaring waarbij je niet alleen de nieuwste games kunt checken. Je kunt gaan genieten van eSports matches, Cosplay wedstrijden en heerlijk eten. Op het gebied van Cosplay zal de nationale voorronde van de World Cosplay Summit plaatsvinden. Wil jij meedoen en een trip naar Nagoya, Japan winnen om daar je character te tonen met je partner? Kijk dan snel op de site van Firstlook Festival.

Heb je al tickets voor Firstlook Festival? Ga je meedoen met de Cosplay wedstrijden? Laat het ons weten in de comments!

Voor meer informatie over Firstlook Festival en de voorrondes van de World Cosplay Summit kun je terecht op FirstlookFestival.nl

De eerste Firstlook Festival Update

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch