Menu Premium
Loading...

De eerste E3 2014 Beursdag met Super Smash Bros. en Evolve

11/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren was Dennis al zo blij als een kind dat ‘ie eindelijk mag babbelen over Destiny, nadat hij een aantal dagen uitgebreid aan de slag ging met de alpha van deze game, maar misschien wordt hij wel nog blijer van alle Nintendo-titels die hij checkt op de beursvloer van de E3 2014. Daarnaast gaan ze ook aan de slag met Evolve, de game van Turtle Rock Studios die ook retebruut belooft te worden. Je ziet het allemaal in ‘De eerste E3 2014 Beursdag met Super Smash Bros. en Evolve’!

De persconferenties van de grote jongens uit de gamesindustrie zijn ondertussen allemaal geweest, met het Nintendo Digital Event gisteren als afsluiter. Ze lieten met z’n allen onwijs veel zien, maar eigenlijk is dat pas het topje van de ijsberg als je kijkt naar wat er allemaal op de E3 2014 aanwezig is. Ontwikkelaar Turtle Rock Studios is er namelijk ook met hun Evolve, de sci-fi co-operative first-person shooter die gepland staat voor oktober dit jaar. Het feit dat het eerder oktober is dan je denkt, betekent ook dat Evolve al in zo’n fase zou moeten zijn dat het gaat om puntjes op de i. Wat vinden onze guys in Los Angeles van Evolve op de E3 2014? Is Dennis net zo enthousiast als dat ‘ie eerder was?

Dat Dennis heel vaak enthousiast is, dat weten we ondertussen wel. Zo ook over Super Smash Bros, waar hij al best een tijdje naar uitkijkt. Dennis is echter niet de enige die enthousiast moet zijn over Super Smash Bros., want het moet een systemseller voor de Wii U worden. Belangrijk is tenminste dat de game vol in de aandacht staat op de E3 2014. Velen hebben de ogen al gericht op de game en nu is het aan Nintendo de taak om die aandacht ook vast te houden. Je hoort van de mannen op de beursvloer of dat ook lukt.

Deze hele week staat vol in het teken van de E3 2014, waardoor je nog veel en veel meer gaat zien van de beurs. Check vooral het Gamekings E3 2014 programma, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste games! Je zit al klaar voor content vanuit Los Angeles, hè? Ga dan snel kijken naar ‘De eerste E3 2014 Beursdag met Super Smash Bros. en Evolve’!

De eerste E3 2014 Beursdag met Destiny en Evolve

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch