Menu Premium
Loading...

De eerste blik op Wolfenstein: The New Order

01/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bethesda’s nieuwste pareltje gaat Wolfenstein: The New Order worden. De game zal pas eind 2013 officieel te krijgen zijn, maar mazzel als Dennis heeft mocht hij naar Londen om de game alvast te checken. Heeft de game Dennis’ verwachtingen waargemaakt? Dat bespreekt hij met Skate in ‘De eerste blik op Wolfenstein: The New Order’.

In alweer het negende deel van de Wolfenstein-serie is ook de oude, vertrouwde B.J. Blazkowicz helemaal terug. Na jaren in coma te hebben gelegen, ontwaakt hij in 1960 om erachter te komen dat Duitsland de Tweede Wereldoorlog heeft gewonnen en daarmee gelijk de hele Westerse wereld in haar macht heeft. Daarnaast hebben ze het ook voor elkaar gekregen nazi’s op de maan te krijgen. Voor zijn gevoel zit B.J. nog middenin de oorlog en hij besluit zich aan te sluiten bij het kleine verzet wat nog is overgebleven.

Ondertussen wordt Londen continu in de gaten gehouden door de London Monitor, een reusachtig gebouw waar ook nieuwe helikopters ontwikkeld worden. B.J. besluit het gebouw binnen te sluipen, maar nog voordat dat hem lukt probeert iemand anders het gebouw op te blazen. Al snel kom je erachter dat je niet alleen tegen de nazi’s, maar ook tegen gigantische robots moet vechten. Toch zal je met B.J. het gebouw binnen moeten dringen, maar of dat je gaat lukken?

Wil je weten of Dennis eind 2013 vol enthousiasme aan de slag gaat met deze first-person shooter? En ben je benieuwd wat voor waardevolle toevoeging Skate nog heeft aan het item? Je ziet het in de eerste blik op Wolfenstein: The New Order.

Ontwikkelaar: MachineGames
Uitgever: Bethesda Softworks
PlatformPC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One

De eerste blik op Wolfenstein: The New Order

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch