Menu Premium
Loading...

De eerste blik op Watch Dogs

14/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft zet met Watch Dogs een nieuwe IP neer, maar het komt zelden voor dat er met zo veel enthousiasme wordt uitgekeken naar een nieuwe IP, zoals hier het geval is. Martin is naar Ubisoft in Parijs geweest en heeft nieuwe beelden gezien van deze bijzondere game. Heeft deze extra informatie er voor gezorgd dat Martin enthousiaster is geworden dan hij voorheen was? Of ziet hij er plotseling geen heil meer in? Dat zie je in ‘De eerste blik op Watch Dogs’.

Watch Dogs pakt in één slag een heleboel elementen waar veel vraag naar is. De vraag naar vrijheid in een gamewereld wordt bijvoorbeeld almaar groter. Titels als GTA danken veel van hun succes dan ook aan die vrijheid in de game. En wie houdt er nou niet van een geheimzinnige held die het lot in eigen hand neemt en het volk beschermt. Dat hij dit doet door middel van hacken maakt het nog een stuk wreder. Deze mysterieuze hacker, Aiden Pearce, beschermt het volk, maar waarvan? En hoe veel van de beelden die we hebben gezien op de E3 zullen echt gerealiseerd zijn in de game? Was het een bekend marketing trucje of laat Ubisoft hier echt de toekomst van gaming zien?

Er hangen nog de nodige onduidelijkheden rondom deze game. Hoeveel van deze onduidelijkheden Martin weg kan nemen, hoor je in ‘De eerste blik op Watch Dogs’. Martin is in ieder geval met veel plezier naar Parijs gereisd en kan niet wachten om het met jou te delen.

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal
Uitgever: Ubisoft
Platform: Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, PC en Wii U

De eerste blik op Watch Dogs

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch