Menu Premium
Loading...

De eerste blik op The Evil Within

04/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate is heel jaloers op Dennis, hij heeft namelijk de eerste beelden van een nieuwe survival-horror game genaamd The Evil Within gezien. Skate had hier zelf graag bij willen zijn, maar moet nu alles aanhoren van Dennis. Niet dat daar iets mis mee is, hij vertelt jou en Skate namelijk alles wat hij heeft gezien. De twee survival-horror fans gaan helemaal los over de game in ‘De eerste blik op The Evil Within’.

De gloriejaren van het survival-horror genre liggen helaas achter zich, games als het oude Silent Hill en Resident Evil zijn er nog maar weinig. De Dead Space games zijn voorbeelden van het feit dat het tegenwoordig nog steeds kan, maar zoeken ook steeds meer de actie kant op. Skate en Dennis hopen allebei al sinds de eerste teaser trailer en screenshots dat The Evil Within het genre nieuw leven in kan blazen. Dit komt mede doordat de game wordt geregisseerd door de man achter de eerste Resident Evil games, Shinji Mikami.

The Evil Within draait om een detective genaamd Sebastian die op een plaats delict aankomt, waar zijn collega’s worden uitgemoord en hij uiteindelijk ook wordt aangevallen. Hij wordt later wakker in een kamer binnen een groot landhuis en is omringd door lijken. Al snel komt hij erachter dat er zich een en al horror binnen het huis bevindt en hij zal moeten overleven om ooit het landhuis nog uit te kunnen komen.

Skate en Dennis zijn al jaren fan van het genre en wachten al tijden op een sterke nieuwe survival-horror game. Of The Evil Within wordt waar zij op hopen, check je inĀ ‘De eerste blik op The Evil Within’.

Ontwikkelaar: Tango Gameworks
Uitgever: Bethesda Softworks
Platform: PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, PC

De eerste blik op The Evil Within

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch