Menu Premium
Loading...

De eerste blik op Battlefield 4

28/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De shooterfans is het vast niet ontgaan, Battlefield komt terug met een vervolg. Gisteren kon je op Gamekings Extra al horen van Dennis hoe hij de onthulling ervaren heeft. Vandaag is Dennis samen met Martin teruggekomen in het nog altijd even koude Nederland en zijn ze rechtstreeks de studio ingedoken om jou er alles over te vertellen. Dus ga er goed voor zitten en geniet van de eerste blik op Battlefield 4.

Battlefield is niet alleen de eeuwige vijand van Call of Duty, maar ook de geestelijk vader van de Frostbite Engine. Deze is inmiddels al aan zijn derde generatie toe in de nieuwe Battlefield. Dit is ook de engine die voor de krachtige power zorgt in meerdere EA games. Frostbite 2 was bekend om de instortende gebouwen en de mogelijkheid om alles kapot te maken. Vaak gebeurde dit in filmpjes met de ingame engine. Deel 3 gaat nog verder en laat gebouwen instorten, terwijl jij nog aan het gamen bent. Dit geeft ruimte voor veel nieuwe actie. Maar de vraag blijft in hoeverre er vernieuwing in de game zit. Visueel mag het dan prachtig zijn, maar je wil meer dan een opgepoetste oude versie. Of er veel vernieuwing in de game zit, dat is nog even afwachten, maar Battlefield heeft meteen alle aandacht.

Dennis en Martin waren bij de onthulling en hebben het allemaal eventjes laten bezinken op de weg terug. Waar Dennis door de vogels en de weide omgevingen de kracht van de game goed kon zien, zat Mus Martin in zijn hoofd al de vogels te beschermen. Wat verwacht jij er van? Zal Battlefield 4 de shooterwereld op zijn kop zetten en Call of Duty ver achter zich laten? En vergeet, tussen al dat commenten door, natuurlijk niet om de eerste blik op Battlefield 4 te checken!

Ontwikkelaar: DICE
Uitgever: Electronic Arts
Platform: PC

De eerste blik op Battlefield 4

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch