Menu Premium
Loading...

De eerste 30 minuten van Need for Speed Heat

09/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is weer eens een nieuwe Need for Speed game uitgekomen en dan kan het natuurlijk niet anders dan dat Skate en Koos de eerste dertig minuten van de game even gaan checken. Need for Speed Heat staat daarom in dit item in de schijnwerpers.

Need for Speed Heat

Is vanaf vandaag (8 november 2019) speelbaar op PC, PlayStation 4 en Xbox One. En het doet, zoals je wel kan verwachten, niet veel anders dan de vorige Need for Speed-games. Het is gewoon weer ouderwets racen op de arcade stand en proberen tegelijkertijd van de politie af te komen. Dit kan door of ze gewoon simpelweg de muur in te beuken of aan ze te ontsnappen. En je komt ze natuurlijk ook tegen tijdens de vele races die je in de game doet. En er is een verschil tussen dag en nacht.¬†Ga overdag de uitdaging aan in Speedhunter Showdown, en verdien geld in race-, drift- en off-road-evenementen. Duik vervolgens ’s nachts de onderwereld in met straatraces waarmee je je reputatie kan verhogen.

Keren de succesvolle jaren nog terug?

Dat is de grote vraag. Is dit de formule waardoor de eens zo succesvolle en populaire arcade racer weer terugkeert naar zijn glorie-dagen? EA heeft vanzelfsprekend zijn best gedaan en wanneer EA genoemd wordt, gaat het automatisch meteen over microtransactions en loot boxes. Dit was namelijk de grote discussie tijdens de vorige Need For Speed-game. Of deze ook in Need for Speed Heat aanwezig zijn kom je misschien wel achter als je dit item kijkt. Zo niet, dan vertellen de heren je volgende week tijdens de review wel of ze weer aanwezig zijn.

Heb jij zin in deze nieuwe Need for Speed? Zijn jouw verwachtingen voor Need for Speed Heat hooggespannen of staan ze op een laag pitje? Laat het weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch