Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

De eerste 30 minuten van Luigi’s Mansion 3

31/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste game die de eer kreeg om dit item te openen was Call of Duty: Modern Warfare. Inmiddels zijn we een week verder en is het aan de volgende grote release om de eerste 30 minuten van de game te laten zien. Luigi’s Mansion 3 is vanaf vandaag speelbaar op Nintendo Switch en dan moet er natuurlijk aandacht aan gegeven worden. Boris en Koos spelen de eerste 30 minuten van deze game en geven aan het einde hun voorlopige verdict.

Luigi’s Mansion 3 op de Nintendo Switch

Want dit is de enige console waarop de game speelbaar is. Andere consoles zijn in de toekomst natuurlijik niet uitgesloten, maar voor nu zul je het met de Nintendo Switch-versie moeten doen. Mensen die geen Nintendo Switch hebben, zullen even geduld moeten hebben of misschien de game wel nooit kunnen spelen. Is het een game waar je een Nintendo Switch voor moet kopen? Dat hoor je vooral tijdens de review van volgende week, maar misschien kun je dat op basis van deze video ook al een beetje voor jezelf bepalen.

Een hotel waarin Luigi denk te kunnen relaxen

Het hotel heet ten slotte De Eeuwige Rust. Maar niks is minder waar. Dit zul jij en Luigi zelf in de eerst 30 minuten al gauw genoeg merken. Jij gaat samen met Luigi op pad om Mario en zijn vrienden (het zal ook eens niet) te redden. Hij wordt in eerste instantie uitgenodigd om te verblijven in dit hotel, maar dit gaat natuurlijk helemaal anders. Het hotel verandert al snel in een hotel met een heleboel spoken. Zij zetten de boel op stelten en mede dankzij deze spoken zitten Mario en zijn vrienden opgesloten in schilderijen. Aan jouw om ze te bevrijden en met zijn allen weer heelhuids uit het hotel te kunnen vertrekken. Dit kan in singleplayer en in co-op. Wat is er allemaal mogelijk in dit hotel en waar moet je je op voorbereiden? Dat zie je in de eerste 30 minuten van Luigi’s Mansion.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch