Menu Premium
Loading...

De eerste 30 minuten van Call of Duty: Modern Warfare

25/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd. Tijd voor Call of Duty: Modern Warfare. Zie dit item zoals je wil, maar tijdens de dertig minuten in dit item worden de eerste stapjes in een bepaalde game gezet. In dit geval is het Call of Duty: Modern Warfare, die vanaf de 25ste van oktober speelbaar is. Op PlayStation 4, Xbox One en PC kan iedereen aan de slag met de game, inclusief Skate en JJ.

De eerste stappen…

Je moet dit dan ook niet als een let’s play zien, maar als het spelen van de eerste 30 minuten die de game te bieden heeft. Of dat nou singleplayer of multiplayer is, dat zie je in het item vanzelf. Call of Duty is dus als eerste de uitverkorene, want zo’n beetje deze hele week staat in het teken van die game (en The Outer Worlds natuurlijk). Skate en JJ zijn natuurlijk al jaren de Call of Duty-spelers van de redactie. Het is dan ook niet zo heel gek dat zij in dit item zitten.

Wel of geen microtransactions in Call of Duty: Modern Warfare?

Volgens Activision en Infinity Ward niet in ieder geval. Je weet het natuurlijk nooit, want Activision en Infinity Ward hebben al eerder eens belooft het niet meer in de game te stoppen. Even later werd het er in verloop van tijd toch gewoon weer ingestopt. En zij zijn zeker geen uitzondering. Toch is er maar een mogelijkheid om aan deze twijfel (en aan alle andere geruchten) een einde te maken: de game zelf spelen. En laat dat nou net zijn wat JJ en Skate in dit item gaan doen.

Wat verwacht jij van Call of Duty: Modern Warfare? Denk jij dat er daadwerkelijk geen microtransactions in de game zullen zitten of is dit een loze belofte waar ze zich uiteindelijk niet aan zullen gaan houden?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch